Verhuizing
Door: Rikie
Blijf op de hoogte en volg Rikie
08 Maart 2010 | Nepal, Pokhara
Periode Birgunj is afgesloten. Het was een hectische tijd. Onze modelklas is opgestart.Iedereen is er blij mee, ik niet in de laatste plaats.
Nu zijn we in pokhara.Wat een groot verschil met Birgunj. De omgeving is prachtig, de straten schoon en rustig. We zijn omgeven door het Annapurna gebergte, onderdeel van de Himalaya. Pokhara ligt aan de rand van een groot meer, waar je kunt zwemmen, roeien en waterfietsen. ik denk dat we ons wel bezig kunnen houden. Morgen (15 maart) hebben we onze 1e officiele vergadering op het districts kantoor. Als we de scholen uitgezocht hebben waar we gaan werken, kunnen we een appartement zoeken.Nu wonen we nog even in een hotel, aan de rand van het meer. Ook niet verkeerd.Vandaag (vrouwendag) hebben we al mee gelopen in een optocht van zo'n 500 vrouwen.Indrukwekkend was het! Er valt nog erg veel te verbeteren aan hun positie in Nepal.
10 Maart 2010 - 20:17
Marianne:
Nog maar 8 weken en dan zijn we bij je!
Ik kan niet wachten.
Veel succes met het opstarten. liefs,
Marianne -
14 Maart 2010 - 16:02
Marion:
Wat fijn dat het daar zo mooi is! En heel hartelijk bedankt voor je kaart!!! Heb hem vorige week woensdag ontvangen. Zal wel lang onderweg geweest zijn :)en wat een prachtige postzegels! Geniet van de komende periode en van de visite die eraan komt. Jammer dat ik niet mee kon. Dikke zoen van Marion. -
22 Maart 2010 - 18:17
Wilma Löwenthal:
Ik ben nog niet helemaal bij....Dus nog even bij lezen. Maar prachtig wat je doet!! Daarnaast heb je een leuke dochter...ze lijkt op je!
Groetjes vanuit Arnhem
Wilma.