Kerstmis in Nepal ?
Door: Rikie
Blijf op de hoogte en volg Rikie
15 December 2009 | Nepal, Bīrganj
Op het moment ben ik in Kathmandu. Daar is het erg koud en is het zaak, overdag, zo veel mogelijk in de zon te zitten. Verwarming is er nauwelijks.Ik heb een kruik gekocht om me 's avonds warm te houden.
Over een paar dagen komen mijn dochter en haar vriend naar Nepal. Ze zullen bij mij zijn met Kerst en Nieuwjaar. Daar ben ik erg blij mee. We zullen ons eigen feestje moeten bouwen. In Nepal wordt geen Kerst gevierd en hun Oud en Nieuw is in april. Ik wens iedereen in Nederland een heel fijn Kerstfeest en alle goeds voor het nieuwe jaar.
15 December 2009 - 10:45
Marianne:
Wij hebben het koud op het moment. De winter lijkt begonnen te zijn. Heerlijk weer trouwens. Zon en geen regen! Jij ook een hele prettige tijd met Els en Bas.
Liefs,
Marianne -
15 December 2009 - 15:02
Marion:
Ha die Rikie....Wat fijn dat je met de kerst niet alleen zit! Op school is het weer stressen!!! De sint eruit en de kerstboom erin!En de kinderen zijn allemaal helemaal moe van al die feesten!O ja, Fred heeft een nieuwe baan! Net gehoord! Stichting Radar is failliet en hij zou per 24 dec. werkeloos zijn. Maar je kent Fred, die laat dat niet gebeuren. Hij heeft zelf contact gelegd met RIBW en heeft voor nog 3 mensen daar ook een baan geregeld! Dus wij gaan blij de kerstvakantie in :))) Fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar van Fred en Marion. -
15 December 2009 - 19:32
Marijke G.:
Ha Rikie,
Ik wens jou ook een fijne Kerst en een heel goed 2010!
20 December 2009 - 14:04
Ans:
Hoi Rikie,
Wat leuk dat je met kerst bezoek krijgt. de stress is hier voorbij. Het was erg sfeervol. Nu geniet ik van het mooie winterse landschap. Prachtig. Er ligt een pak sneeuw. Niet te geloven.Het sneeuwt aan een stuk door.Een witte kerst???
Ik wens jullie samen een leuke tijd toe.
Liefs Ans en Hamza -
22 December 2009 - 21:44
Annemieke:
Lieve Rikie,
Sorry dat ik nu pas reageer. Ik mailde je eerder maar gebruikte een verkeerd e-mail adres, stom van me!
Op de eerste plaats proficiat met je kleinzoon en gecondoleerd met 't verlies van je vader.
Fijn dat ik je vorige verslagen nog kan lezen. Je kreeg heel wat voor je kiezen. Je bent nu op de plek Kathmandu, waar Jacques en Marian ook waren. Marian had afgelopen week haar laatste werkdag: daar keek ze echt naar uit!
Afgelopen september werden wij opnieuw opa en oma van twee kleinzonen: Midas bij Janneke en Vince bij Linda. Mooie mannetjes!
Wat heerlijk voor je dat Els kerst en de jaarwisseling bij je komt vieren. Af en toe hoorde ik via Janneke over jou. Geweldig dat Els en Janneke weer contact hebben.
Lieve Rikie, fijne feestdagen en veel moed en plezier met jouw werk in Nepal!
Veel liefs, Annemieke en Jacques. -
28 December 2009 - 19:42
Emmylou:
Hoi Rikie,
Hoop dat jullie een leuk feestje hebben kunnen bouwen. En hier is bij mij ook de kogel door de kerk.... in mei kom ik ook mee naar Nepal! Vind het echt leuk en kijk er al naar uit, groetjes Emmylou -
29 December 2009 - 14:35
Jort:
Alvast een fijne oud en nieuw namens ons drieën.
We denken regelmatig aan je, helemaal met dit soort dagen erbij...
Hopelijk kunnen jullie samen er een gezellige dag/avond van maken, weet dat jullie in onze gedachten zijn.
Moge 2010 veel goede, nieuwe dingen brengen!
Knuffel -
02 Januari 2010 - 22:08
Karin:
Allereerst natuurlijk een mooi 2010 gewenst van ons 4!
Verder de groetjes van de familie Klein Gunnewiek, daar was ik van de week ff voor een bakkie koffie en flink bijkletsen natuurlijk.
Hoop dat je Kerst in Nepalese stijl hebt kunnen vieren met Els en Bas. Wel fijn dat zij er nu net zijn.
Gaat het verder naar wens met je onderwijsontwikkelingen? Ben ik wel benieuwd naar!
groetjes en een digi-klapzoen voor jou
Karin -
06 Januari 2010 - 14:45
Liesbeth:
Lieve Rikie,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog heel veel jaren erbij. Hoop dat je een leuke dag hebt! Ik ben nu bij Sanne in Portugal, dus ik kan je een mailtje sturen. Alles goed hier. Geniet je lekker met je dochter en schoonzoon? Ik wens je ook nog heel veel goeds voor het nieuwe jaar en hopelijk gaat alles lukken wat je voor ogen hebt. In januari krijg ik ook internet dus dan kan ik je wat vaker mailen. Je moet ook heel veel groeten hebben van Fia en natuurlijk van mij een dikke kus. Heel veel liefs Liesbeth -
07 Januari 2010 - 19:21
Babs:
van harte gefeliciteert meid leuk dat de kids bij jou waren met kerst en wat fijn dat je ook je kleinkind al gezien hebt. voel jij je al echt oma ha ha .hier is het glibberen door de sneeuw.kusjes babs en jan -
11 Januari 2010 - 08:27
Jort En Mark:
Hallo Rikie,
Ten eerste wil ik je nog feliciteren voor je verjaardag. Beter laat dan nooit, blijkt maar weer...
Hopelijk heb je het nog kunnen vieren met Els en Bas erbij.
Zelf ben ik nu (eindelijk) verhuisd en ben nu samen met mijn huisgenoot Mark een beetje gesettled.
Het dagelijks leven zonder ouders erbij bevalt tot nog toe :)
Namens on tweeën:
Heel veel sterkte en een dikke knuffel!